eu sunt. tu esti. ei/ele sunt.

pentru toate aceste existenţe, pentru mine fiind în relaţie cu toate aceste trăiri/persoane, eu sunt, de astăzi (sau voi fi fost la momentul în care citeşti), şi o parte din înţelegerea celor scrise aici.

2 Comments

 1. radu prins | | Răspunde

  Stima doamna Daniela,
  priveam fotogreafia unei reuniuni a Coalitiei pentru educatie, publicata la secventa aferenta ei. un grup numeros de oamenbi care discutau, desigur, dspre educatia din Romania. Mi-am spus in primul moment: iata ca sunt mai multi dintre cei preocupati de asa ceva: o educatie dde calitate in Romania. Pe urma m-am gandit chiar la mine si m-am intrebat: oare daca ma preocupa o astfel de tema, ce pot sa fac eu, daca cei uniti in cuget si simtire si organizati perfect, nu reusesc sa faca nici ei mare lucru ?.
  Si atunci va intreb si eu precum Cernasevski : „ce-i de facut ?”.
  Ce-i de facut impotriva unor guvernanti care fac erori si produc numai rebuturi ?. Ce-i de facut in contextul unei existente generale, in care nici cei desemnati sa faca ceva, nu reusesc, impiedecati fiind de catre chiar participantii/membri la/in felurite guvernari, oameni care pentru asta fusesera instalati in respectivele functii?. De ce sa ne preocupe pe noi ceilalti, atingerea unor performante frumoase, daca cei instalati in funtiile dedicate acestui scop, habr n-au despre ce se intampla in jurul lor?. Si asta in conditiile in care au la dispozitie deplina cele mai felurite exprimari ale unor pozitii superioare, asa cum ar fi exemplul oferit de „invatamantul” din alte tari; din acelea in care se obtine performanta adevarata. Ce, sau cine, ne tine pe loc. Va urez toate cele bune spre a realiza cate ceva din ceea ce va doriti.
  P.S. Am fost provocat sa fac aceasta interventie, de artcolul dvs. dedicat…Matematicii, o stiinta care sta de vorba cu Dumnezeu..

 2. Gabriel Iarca | | Răspunde

  Ziua buna. Sunt Gabriel Iarca de la Asociatia Respiro, ne-am intalnit la cursurile de politici publice de la IPP.

  Va scriu pentru a va invita la evenimentul anual pe care noi il organizam in cadrul proiectului respiro schools – Conventia Profesorilor Respiro.
  Va trimit un video ca sa va faceti o idee

  https://www.youtube.com/watch?v=ebzlI2Mcxlk

  Pentru un week-end, in perioada 18-20 octombrie, ne vom intalni la Moieciu – Brasov, cu aproximativ 80 de profesori din judetele DB, PH, Calarasi si CT.

  Va rog sa imi spuneti daca puteti sa fiti impreuna cu noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.